Benelux Make-Up Talent 2014

  • 0
  • 17 januari 2014
  Fotograaf: Jacques Eding Model: Carmen van Rooij MUAH: Sonja Eding
  683 1024 Sonja

  Ook dit jaar heb ik me ingeschreven voor de Benelux Make-up Talent award.
  Het thema dit jaar was Iconic Diva. Iconische diva’s als Audrey Hepburn, La Loren, BB, Marilyn Monroe met signature make-up’s. Op basis van de foto’s worden de genomineerden geselecteerd. De finaledag is zondag 26 Januari 2014 tijdens de Vakbeurs in Gorinchem, de genomineerden maken hun creatie dan nogmaals op het podium. De jury beoordeelt die dag het werk, de werkwijze en het eindresultaat.

  Eind december had ik Carmen van Rooij bereid gevonden mijn model te zijn voor mijn inzending van dit jaar. Natuurlijk heb ik Jacques gevraagd om de foto te maken. Mijn inspiratie was Elizabeth Taylor. Ik had besloten om twee looks te maken en daarna te kiezen welke ik zou insturen. Maar omdat ik zo blij was met beide resultaten heb ik besloten om beide foto’s in te sturen. Helaas zit ik dit jaar niet bij de 4 genomineerden voor de finale. Maar omdat ik toch trots ben op ons resultaat wil ik ze hier toch laten zien.

  Fotograaf: Jacques Eding Model: Carmen van Rooij MUAH: Sonja Eding

  Fotograaf: Jacques Eding
  Model: Carmen van Rooij
  MUAH: Sonja Eding

  Studiomilaan-04348

   

  • 0
  Om onze website optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van Cookies. Zie ook onze privacy Policy
  Accepteer onze Cookies
  x