Wie ben ik

  DCF 1.0My_Film_SLR_Minolta_Dynax_505si  SonyA100_mainSony_A77ZSRGRIP

   

   

  Ik ben Jacques Eding, getrouwd met Sonja Eding en Parttime fotograaf.De eerste camera die ik oppakte was toen ik een jaar of 10 oud was. Nog in de tijd dat een half automaat een heel geavanceerde camera was. De 15 jaar daarna ben ik veel met fotografie bezig geweest. Maar door verschuivende prioriteiten moest ik op een gegeven moment afscheid nemen van mijn grote verzameling aan Minolta apparatuur.

  Tot begin 2000, het begon toch weer te kriebelen, en na een paar klik en schiet camera’s toch weer een goede spiegelreflex gekocht (uiteraard weer een Minolta). Hiermee in meer en mindere mate tot 2006 analoge foto’s gemaakt, naast een aantal digitale “point en shoot” camera’s.
  In 2006 de gelegenheid gekregen om te upgraden naar m’n eerste digitale spiegelreflex, een Sony A100. Deze mooie camera in 2011 weer kunnen vervangen door de Sony A77, en nu ondertussen ook in het bezit van een Sony A77mk2
  In het begin van dit decennium heb ik mijn aandacht verlegd, en ben ik mij naast de landschapsfotografie ook gaan richten op portret en fashion fotografie. Studio-Milaan-03883

   

  Hiervoor hebben wij sinds 2012 de beschikking over een eigen permanente studio in IJsselstein. Naast het fotograferen in de eigen studio ben ik ook regelmatig op pad om op locatie foto’s te maken. Hiervoor heb ik de beschikking over uitgebreide “mobiele” studio apparatuur.

  Film

  Het filmpje wat hiernaast wordt getoond staat ook op YouTube

  Een klein overzicht van foto's gemaakt door mij

  Om onze website optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van Cookies. Zie ook onze privacy Policy
  Accepteer onze Cookies
  x