Webshop make-up

Wij zijn distributeur van de merken John van G en Ametis. Klik op de logo’s hieronder voor toegang tot de webshop’s.

johnvang1Webshop John van G

Klik op het logo voor toegang tot de webshop van John van G.

Ametis-LogoWebshop Ametis

Klik op het logo voor toegang tot de webshop van Ametist.

Er goed uitzien met John van G!

John van G make-up

Je wilt er goed uitzien. Dat kan met de John van G-make up collection. Een zeer uitgebreide make-up collectie met handige magnetische doosjes. Zo kun je zelf jouw kleurenpalet samenstellen. Wel zo handig en beter voor het milieu. In onze studio heb ik een display met testers staan. Dit merk kun je dus eerst komen proberen. Natuurlijk kunnen we dan samen kijken welke kleuren het best bij jou passen. Maar ben je niet in de gelegenheid om langs te komen dan kun je ook gebruik maken van mijn webshop. Klik voor de toegang naar de webshop op het logo van John van G boven aan deze pagina.

Huidverzorging voor de donkere en etnische huid

AmetisAmetis Cosmétique is een huidverzorgingslijn voor de donkere en etnische huid. Een cosmeticalijn ontworpen met respect voor eeuwenoude schoonheidstradities, geïnspireerd door het erfgoed van de traditionele recepten. Huidverzorgingsproducten voor een droge, vette of gecombineerde huid.

Deze producten heb ik (nog) niet in de Studio. Wel kun je ze bestellen in mijn webshop van Ametis. Klik voor de toegang naar de webshop op het logo van Ametis boven aan deze pagina.

Om onze website optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van Cookies. Zie ook onze privacy Policy
Accepteer onze Cookies
x