De XXL Xperience was leukkkkk

  • 0
  • 28 juni 2013
Sonja

Ik bedacht me opeens dat ik nog niets had geschreven over de XXL Xperience, althans hoe het geweest was ;-). Wat een onwijs leuke dag was het en ik denk dat we echt een leuk visistekaartje hebben afgegeven met Studio Milaan.

Zondag 9 juni was het dan zover. Na weken van voorbereiding stapten we bepakt en bezakt om 8.00 uur in de auto om naar Amsterdam te reizen en de boel te gaan opbouwen. Jacques heeft de stand opgebouwd met hulp van Ivon Storm en ik ben met mijn 5 mede-visagisten aan de slag gegaan om de modellen en leadyspeaker op te maken voor de shows die die dag zouden plaatsvinden. We hadden hele draaiboeken gemaakt van de looks die we zouden gaan maken, wie welk model zou opmaken en hoe laat. 4 Visagisten zijn begonnen aan de make-up en 2 aan het haar. En hoewel er wat opstartuitdagingen waren stonden er ruim op tijd 13 dames prachtig klaar voor de eerste show.

Ik ben om 12.00 uur naar de stand gegaan en heb toen de winnares van de make-over in de visagie gezet. Wat een ontzettend leuke vrouw was dat, ze was zo ontzetten blij en dankbaar voor het feit dat ze gewonnen had. Nou het was haar zeker heel erg gegund. Om 13.00 uur was de eerste show met als thema “Wake up and go to work”.

12 plus-size vrouwen liepen over de catwalk en lieten mooie kleding zien van Groot Gelijk, Big Fantasy en Plussize Lady.

De shows werden in een soort verhaallijn gebracht, wat ik echt een mooie manier vond om te laten zien waar en hoe je de getoonde kleding kan dragen. We hadden hiervoo in de make-up rustige kleuren gebruikt.

Op de stand krijgen we meer aanloop. We hebben daar de actie dat mensen op de foto worden gezet, later kunnen ze deze dan bestellen via het internet en zo de foto’s te kopen die ze mooi vinden. Ook is het mogelijk om je te laten opmaken door een visagist. Je kunt dan kiezen voor een basis make-up (poedertje, blush en lippen) of voor een Plus make-up.We hebben deze dag flink wat vrouwen in onze stoelen gehad. 🙂

Na de eerste show moesten de modellen weer in de make-up en hairstyling voor het thema “Summertime”. De make-up word feller in kleuren en de haren worden opgevrolijkt met accessoires.

We besluiten dan ook om de modellen even in de mobiele studio te plaatsen voor een mooie foto.

Op de stand is Jacques hard aan het werk. Inmiddels is ook de winnares van de make-over terug op de stand om haar gewonnen fotoshoot in ontvangst te nemen. We werken haar make-up nog even bij en in haar gewonnen outfit straalt ze voor de camera. Wat een feestje : -)

Dan wordt het tijd voor show 3. Mijn meiden achter de schermen werken hard om iedereen in de feestmake-up te zetten. Het derde en laatste thema is “Let’s get merried and go out”. Ook hier weer een verhaal van een bruid die zich gereed maakt en daarna de grote entree maakt. De bruiden zijn gekleed in bruidsjurken van EMB fashion Evelien.

Daarna is het partytime 🙂 De glitters zitten op een gegeven moment overal.

 

Maar wat een topdag hebben wij gehad en dat komt mede door onze toppers die ons geholpen hebben om deze dag tot een succes te maken. Onze speciale dank gaat dan ook uit naar: Ivon Storm, Liesbeth Buddingh van Binsbergen, Debby de Vries, Salima Hammani, Zoulikha Bouchallikht en Zainab Bouchallikht.

998370_478328245569048_1786381523_n-500x500

 

  • 0
Om onze website optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van Cookies. Zie ook onze privacy Policy
Accepteer onze Cookies
x