Like actie op Facebook

  • 0
  • 17 januari 2014
Fotograaf: Jacques Eding Model: Emily MUAH: Sonja Eding
682 1024 Sonja
Fotograaf: Jacques Eding Model: Emily MUAH: Sonja Eding

Fotograaf: Jacques Eding
Model: Emily
MUAH: Sonja Eding

We hebben een Studio Milaan pagina op Facebook. En we doen een winactie als we een honderdtal likes hebben behaald. De winactie bij 200 likes was een complete fotoshoot. En de winnares was dit keer Emily.

Op zondag 12 januari was het zover.Emily en haar moeder als begeleiding waren te gast bij ons in de studio. We beginnen altijd met een drankje en iets lekkers om het ijs te breken. Daarna kijken we welke kledingsets er zijn meegenomen. We bepalen dan een volgorde waarbij we beginnen met kleding waarin het model zich heel lekker voelt. Dit om een ontspannen sfeer te creëren. Ook bepalen we dan welke make-up we gaan toepassen en wat we met het haar gaan doen.

In het geval van Emily zijn we begonnen in een fleurige vrijetijds-outfit. De make-up houden we op een kleurige dag make-up, de fotografie standaard op een witte achtergrond. In totaal fotograferen we Emily in 4 verschillende outfits en make-ups. De laatste twee outfit zijn stoerder en voor de make-up kiezen we voor een paarse smokey eye en het haar in een rommelige visgraatvlecht. De laatste serie foto’s maken we in onze studio met een compleet andere belichting, om een dromerige sfeer neer te zetten. Dit laat een geheel andere kant van Emily zien. Maar zij is er super blij mee en ook de moeder van Emily is mega trots op haar dochter. Wij zijn super blij met het resultaat en de winnares van onze like actie ook!

  • 0
Om onze website optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van Cookies. Zie ook onze privacy Policy
Accepteer onze Cookies
x