John van G make-up

  • 0
  • 30 maart 2014
Sonja

Sinds vrijdag 28 maart kun je bij mij John van G make-up kopen. Ik ben razend enthousiast over dit merk uit Duitsland. Ik zocht al een tijdje naar een merk make-up die ik kon aanbieden aan mijn klanten en waar ik zelf ook achter sta. Dit is zeker het geval bij John van G.

Studiomilaan-05920

John van G make up

Vanuit de workshops en opdrachten die ik doe kreeg ik steeds vaker de vraag “Kan ik dat ook bij je kopen”. Natuurlijk werk ik veel met Royal Effem en dat kunt je bij mijn lieve collega Liesbeth Buddingh van Binsbergen aanschaffen. Maar ik wilde ook zelf een leuk en goed merk aanbieden. En dat het ik gevonden in John van G. Wat mij erg aanstaat is dat zij werken met navulbare pallets (deBeautyboxen). Hierin kun je oogschaduw, blush en wenkbrauwpoeder plaatsen. Op deze manier kies je uit verschillenden kleuren precies diegene die bij jou passen. Ook hebben zij een compact foundation (Double Finish) die navulbaar is. Je koopt dus de eerste verpakking en daarna kun je een refill kopen, niet alleen goedkoop maar ook goed voor het milieu.

Natuurlijk kunnen foto’s niet uitblijven. Hier een kleine impressie van de mogelijkheden.

 

John van G make up

John van G make up

We hebben ook een webshop voor dit merk (Klik hier). Maar nog leuker vind ik het als je bij me langskomt, dan geef ik je advies en zoeken we samen wat mooie kleuren voor je uit. Wanneer zie ik je?

  • 0
Om onze website optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van Cookies. Zie ook onze privacy Policy
Accepteer onze Cookies
x