Unlimited Sportswear

  • 0
  • 22 oktober 2012
1024 683 Sonja

23 september 2012, de uitvoering van een idee om de kleding van webwinkel Unlimited Sportswear te fotograferen op Plus Size modellen.

Joan Zaat de eigenaresse van deze webwinkel heb ik leren kennen op de Curvy High Tea en Grote Maten Beurs afgelopen jaar. Geraakt door haar enthousiasme hadden we via Facebook veel contact en zo vroeg ze mij of ik eens model wilde staan voor haar webwinkel. 1 + 1=3 dus we konden dit na de bouw van onze fotostudio ook gelijk realiseren. Om een goed beeld te geven van de diversiteit van de mode hebben we ook een Plus Size Model in de kleinere maat gevonden in Barbara van Wijk van Brievingh.

Twee weken voorafgaand aan de shoot lijkt alles in duigen te vallen doordat ik een grote cyste in mijn buikholte heb die snel verwijderd moet worden. Model staan is dan niet zo’n goed idee maar gelukkig vinden we Hester Spee bereid om mijn plaats in te nemen als model. Wel neem ik de visagie voor mijn rekening. Dus op zondagmorgen wordt omstreeks 10.30 uur onze woonkamer ingenomen door kledingrekken, strijkplank, visagiekoffer en modellen. Wat een onwijs relaxte sfeer. Eerst Barbara in een dag make-up gezet. Het haar gaat in een knot met behulp van een “donut”. Dan kan Barbara haar eerste set aan en de fotostudio in. Daarna de blonde Hester in de make-up. Prachtige blauwe ogen heeft ze en ook bij haar de make-up zo naturel mogelijk gehouden. Omstreeks 12.00 uur kan ook zij in de eerste outfit gefotografeerd worden.Af en toe even bijpoederen en de lipstick bijwerken om een constante look te houden.

Model: Barbara van Wijk van Brievingh en Hester Spee Fotograaf: Jacques Eding Visagie en haar: Sonja Eding

Model: Barbara van Wijk van Brievingh en Hester Spee
Fotograaf: Jacques Eding
Visagie en haar: Sonja Eding

Als alle outfits zijn gefotografeerd willen we ook nog een foto maken die op de website kan rondom de feestdagen. De make-up mag wat zwaarder worden aangezet en ook Joan moet er aan geloven om de visagie in te gaan. En ook die foto’s zijn prachtig geworden, maar daar moet je nog 2 maandjes op wachten:-). En de volgende keer? Dan hoop ik ook zelf weer voor de camera te mogen staan.

  • 0
Om onze website optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van Cookies. Zie ook onze privacy Policy
Accepteer onze Cookies
x