Webshop John van G en Ametis make up

  • 0
  • 8 april 2014
480 319 Sonja

Zoals al eerder aangekondigd ben ik distributeur geworden van het make-up merk John van G. Ik heb hiervoor nu ook een webshop, deze vind je in het menu terug. De bestelling wordt uitgeleverd door de johnvangshop. Dat is natuurlijk heel handig en zo kun je meteen het volledige aanbod zien, want ik heb wel veel in de studio maar niet alles. Maar nog leuker vind ik het natuurlijk om je van advies te dienen bij je keuze.

Naast het merk John van G mag ik ook het merk Ametis aanbieden. Ametis Cosmétique is een huidverzorgingslijn voor de donkere en etnische huid. Een cosmeticalijn ontworpen met respect voor eeuwenoude schoonheidstradities, geïnspireerd door het erfgoed van de traditionele recepten. Huidverzorgingsproducten voor een droge, vette of gecombineerde huid. Deze producten heb ik (nog) niet in de studio en kun je dus alleen via de webshop kopen.

  • 0
Om onze website optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van Cookies. Zie ook onze privacy Policy
Accepteer onze Cookies
x